Fucsovics Mártonról

Idestova már 10 éve, mikor a sportkedvelők hitetlenkedve nézték a televízió képernyőjét. Ámulatba ejtette őket egy jó kiállású magyar fiú, aki a wimbledoni tenisztorna junior döntőjébe verekedte magát. Konok szigorral, imponáló taktikai fegyelemmel szórta a kemény ütéseket ellenfele térfelére, majd végül  magabiztos győzelem után emelhette magasra a világ egyik legértékesebb sportserlegét.

A világ ma élő leghíresebb teniszezői,így pl.  Rafael Nadal, Roger Federer, Novák Djokovic, stb, mindannyian elhódították ugyanezt a kupát fiatal korukban, vagyis , Marcinak 28 évesen még mindig jó esélye van arra, hogy bekerüljön a világ elitbe. A világranglistán elfoglalt eddigi legjobb eredménye a 31. helyezés. Mats Wilander, a profi világ egyik leghíresebb tenisz szakértője egy Federerrel vívott mérkőzés szünetében nyilatkozta Marciról, hogy tudása alapján a világ legjobb öt teniszezője közé is beverekedhetné magát. 

Fucsovics Márton nevét megtanulta a tenisz világ. Nyert már készítettünk közösen ATP versenyt, legyőzte az aktuális világbajnokot, megszorongatta a világelsőt. Játékában minden pillanatban ott van sansz a nagy győzelmekre. Kivételes tehetsége jogos reményekre bíztatja a magyar tenisz rajongókat.

Innowall panel Márton otthonában

Szépséges menyasszonyával gondos tervezés előzte meg a választást. Otthonuk padlóján több falpanel terv készült. Megtekintették a merész vonalvezetésű Ecuadort, a romantikusan hullámzó Cascade panelt, majd végül nappalijuk falára a méhsejt formájú Estado, míg hálójukba a letisztult Cotopaxi került. Marciék nagy kedvelői a hangulatfényeknek, ezért mindkét helyszínen borealis lámpák teszik még izgalmassá a 3D falakat.