STÍLUS, FAL, INNOWALL

 • magas sűrűségű, masszív memóriahab
 • rugalmas
 • nincs kemény hordozóanyag
 • légiesen könnyű
 • az Innowall 3D panelek könnyen tisztíthatóak, akár egy nedves törlőkendővel vagy porszívóval is. Vegytisztításra nincs szükség!
 • német alapanyag, magyar kezek által előállított magyar termék
 • könnyű kezelhetőség, egyszerűen a helyére rögzíthető
 • CE jelölt termék

Büszkék vagyunk arra, hogy az ÉMI-TÜV SÜD Magyarország termék minősítő vizsgálatán a memóriahabból készült 3D falpaneleink jól vizsgáztak és megszerezték a CE jelöléshez szükséges valamennyi  műszaki bizonylatot.

 

A FALPANELEK FELÉPÍTÉSE ÉS FELHELYEZÉSE

Az Innowall MAIPO dekorpanelek vázszerkezetét képző habanyagot  Németországból szerezzük be.

Lakásdekorációs termékeinket egyedülálló, speciális technológiával állítjuk elő. Büszkék vagyunk arra, hogy részesei lehetünk a hazai innovációnak, és cégünknél magyar emberek szaktudásával, és szorgalmával állíthatunk elő minőségi falpaneleket. 

Az INOWALL 3D panelek szerkezetét tekintve 3 fő részre bonthatjuk:
- műbőr – habzáró rétegként is fontos szerepet tölt be,
- magas minőségű memóriahab, mely biztosítja a falpanelek törésállóságát, rugalmasságát,
- valamint a textilbőr,- illetve a műbőr, amely szintén habzáró anyagként, valamit dekorációs elemként funkciónál.

 • Gyors
 • Koszmentes
 • Egyszerű
 • Otthon, szakember segítsége nélkül elvégezhető
 • Felhelyezhető falra, bútorlapra, gipszkartonra, tapétára
 • Telepítéshez ajánljuk: TYTAN FIX szerelőragasztó

3D Falpanel

A harmonikus, magas esztétikai értéket és részletgazdag megjelenítést biztosító prémium 3D falpanel egy csapásra új köntösbe öltözteti az otthonod falait. Ismerd meg a kézzel készült Innowall falpanelt, a faldekoráció jövőjét.

A prémium 3D falpanel nem csak dekoratív, de a speciális memóriahab belsőnek köszönhetően kimagasló hőszigetelő és akusztika javító tulajdonságokkal is bír. Külön falrészeket vagy teljes falfelületeket díszíthetünk vele. Belsőépítészek és lakberendezők által széles körben használt exkluzív falburkoló paneljeink bármely belső teret könnyen, gyorsan emlékezetessé és hanulatossá varázsolják.A kézzel készült beltéri falburkolat kellemes komfortérzetet és hangulatos látványt visz bármely helyiségbe, legyen az: otthon, üzlet, iroda, rendelő vagy épp elegáns étterem, kávézó. A puha falpanel szemet gyönyörködtető felületté alakítja át a zord és unalmas falakat. Külön előnye, hogy könnyű súlyának köszönhetően bármilyen falra, mennyezetre vagy akár tapétára is gyorsan rögzíthető.

 

Az Innowall 3D falpanel nem pusztán egy falburkolat vagy egy használati tárgy, sokkal inkább egy hangulatforrás, egy energia központ, melyen minden hazatéréskor megpihentetheted a szemed és feltöltődhetsz.

Békét, melegséget sugárzó megjelenésével feloldja a falak egyhangúságát, újszerű formavilágával egyszerre teszi a belső teret elegánssá és egyedien hangulatossá. Felhasználhatósága széles spektrumú: hálóba, nappaliba, gardrób ajtóra, komódokra, ágyvégként előszobafalként is töléketesen funkcionál, de számos egyéb felületre is felhelyezhető.

Termékünkkel alternatívát szeretnénk kínálni azoknak a kreatív otthonteremtő-, és átalakító kedvű embereknek, akik a kemény falburkolatok mellett vagy helyett, egy magas minőségű, szemet gyönyörködtető alkotást szeretnének létrehozni otthonuk falain.

Amit a hagyományos kézi kárpitos technológia nem tud megoldani, azt az Innowall falpanelek tálcán kínálják Neked.

Merész, csúcsos geometriai formákat szeretnél? Tekintsd meg Ecuador panelünket. 

A harmonikus, gömbölyű vonalvezetés áll közelebb hozzád? Pillants rá a Monte termékünkre és látni fogod, hogy milyen csodákra képes a modern formatervezés.

Hullám kedvelő lennél? Akkor számodra a Cascade elnevezésű dekor panel kitűnő választás. Közel harminc féle falpanel formát kínálunk, hogy mindenki megtalálja az ízlésének megfelelő variációt. 

 

Az Innowall beltéri falburkoló panel nem gyűrődik vagy törik, nem kelt olcsó műanyag hatást, nem porlad. Helyette puha, barátságos és különleges; a műbőr – textilbőr kárpitnak köszönhetően tartós és könnyen tisztán tartható.

A szépség és újszerűség mellett az sem elhanyagolható szempont, hogy az Innowall puha 3D falpaneleknek számottevő hő-, és hangszigetelő képességük van, nem beszélve a kiváló akusztikai tulajdonságaikról.

Termékünk egy különleges prémium termék. Ha otthonodba kerül, biztos lehetsz abban, hogy belépő barátaidtól, ismerőseidtől sok elismerést fogsz kapni.