GYAKORI KÉRDÉSEK ÉS VÁLASZOK

Miből készül a 3D falpanel, mitől puha? 

Az Innowall falpanel textilbőrből vagy műbőrből és memóriahabból épül fel, kemény hordozóanyag nélkül. A rugalmasságát a sűrű memóriabuborékok adják, amitől ellenál a nyomásnak, ütésnek és a törésnek is.

Hogyan telepíthető?

A falburkoló panel hátuljára egy vízbázisú sziloplaszt ragasztót kell felhordani, amely tökéletes tapadást biztosít. Cégünk a MFIX szerelőragasztót ajánlja. Ragasztókinyomó pisztollyal gyorsan, egyszerűen felhordható.

Az Innowall telepíti a falpanelt?

A 3D falpanel szakember segítsége nélkül telepíthető! Bárki pillanatok alatt megalkothatja saját 3D falát. Természetesen, ha van rá igény, szakembereink Magyarország területén vállalják a telepítést is.

Van hangszigetelő hatása a falpanelnek?

Igen! A dekorpanel hang -és hőszigetelő tulajdonsággal rendelkezik. Pontos mérési adatokat a későbbiek folyamán tudunk adni-

Milyen vastag egy 3D falpanel?

Jelenleg 35 darab falpanel formát gyártunk, és forgalmazunk Magyarországon. Mindegyik forma más és más vastagságú. A legvékonyabb 1,5 cm vastag, míg a legvastagabb eléri 3,6 cm.

 

Honnan származik a 3D falpanel?

Büszkék vagyunk arra, hogy az Innowall 3D falpanel egy ízig-vérig magyar termék. Magyarországon állítjuk elő, magyar szakemberekkel. 

Milyen falra telepíthető? Szükséges valamilyen előkezelés?

Bármilyen falfelületre telepíthető, előkezelés nem szükséges. A legfontosabb, hogy egybefüggő és portalanított és szennyeződésmentes  falfelületen kezdjünk el dolgozni. Legyen szó tapétázott falról, csempével borított falról vagy sima festett falról.

 Hogyan tisztítható a 3D falpanel?

Az Innowall falburkolat egy nedves törlőkendővel vagy porszívóval pillanatok alatt tisztára varázsolható. 
A falpanelek portaszító műbőr tulajdonsággal rendelkeznek.

Hogyan rendelhetek? 

A www.innowall.hu oldal webshop menüjében könnyen és gyorsan megrendelheti az Önnek leginkább tetsző falpanel formát a hozzá választott kárpittal. Ha nem kedveli a webshopos megrendelést, leadhatja szöveges mailban, vagy akár telefonon is. 
Amennyiben kérdése merülne fel, keresse ügyfélszolgálatunkat, ahol készséggel állunk rendelkezésére.
ugyfelszolgalat@innowall.hu

Van lehetőség egyedi méretre gyártás?

Egyedi méretre gyártásra a panelgyártó sablont le kell gyártanunk, amelynek jelentős költsége van. Egyedi igény esetén hívjon minket.

Változatos 3D falpanel méretekkel rendelkezünk. Azonban az általunk kínált falpanel formák bármelyikét el tudjuk készíteni hozott kárpitanyaggal.

Mekkora a legkisebb és mekkora a legnagyobb 3D falpanel méret?

A legkisebb 3D falpanel a 30 x 15 cm-es, míg a legnagyobb 60 x 60 cm-es.

A falpanel m2-ben vásárolható meg?

Vásárolható darabra és négyzetméterre is, azonban van minimum rendelési mennyiség. A termékadatlapon található kalkulátor segítségével könnyen kiszámolható, hogy az adott falfelületre hány db panelre van szükség.

Ha a kiválasztott falon van kapcsoló, vagy konnektor, ott mit lehet tenni?

A falburkolatokon egy sniccer segítségével a kapcsoló vagy konnektor helye pillanatok alatt kialakítható esztétikai romlás nélkül. Ilyen esetben egy bővebb tájékoztatást adunk akár telefonon, akár a termék kézhezvételekor a vásárlónak, hogy pontosan hogyan kivitelezhető a megfelelő vágás.

Rendelés leadás után, hány napon belül kapom meg a termékeket?

Rendelés leadás után 14-20 munkanapon belül legyártjuk a rendelt mennyiséget. A gyártás befejezése után emailben vagy telefonon tájékoztatjuk a vásárlót, hogy elkészült a 3D falpanel, melyek személyesen átvehetőek bemutatótermünkben, illetve a GLS vagy 24H futárszolgálat 1-2 napon belül kiszállítja Magyarországon belül.

 Milyen ragasztót kell megvásárolni a  telepítéshez?

Az Mfix vízbázisú sziloplaszt ragaszót ajánljuk termékeink telepítéséhet, amely tőlünk is megvásárolható. 

Egy tubus ragasztóval hány darab 3D falpanel ragasztható fel?

Egy tubus ragasztó kb. 6-7 darab 60 x 60 cm-es dekorpanel telepíthető. Természetesen az ettől kisebb 3D falpanel forma sokkal kevesebb ragasztóval telepíthető. A rendelés leadása előtt pontosan kiszámoljuk a vásárlónak, hogy a rendelt mennyiséghez hány tubus ragasztóra van szüksége.

Mi történik, ha egy elem rongálódik? Van lehetőség leszedni és 1 darabot rendelni, vagy újra meg kell vásárolni minimum 10 darabot?

Már meglévő ügyfeleink részére biztosítjuk, hogy 1 darab terméket is vásárolhatnak. Számukra nem érvényes a minimum rendelési egység szabálya. Ha egy panel megsérül (erre még nem volt példa) akkor pillanatok alatt leszedhető a rongálódott forma a falról és helyére egy hibátlan telepíthető.

Ha a kiválasztott falfelület kisebb és az egész panelek pont nem férnek el, van lehetőség vágni?

Igen. A 3D falpanel egy sniccer és egy vonalzó segítségével pillanatok alatt méretre vágható esztétikai romlás nélkül. Ügyfélszolgálatunk készséggel áll vásárlóink rendelkezésére, amennyiben bizonytalan a vágással kapcsolatban, kérje segítségünket!

A 3D falpanel festhető?

Nem, paneleink nem habkartonból készülnek. Az Innowall puha 3D falpanel felső rétege nem festhető, hisz a termék egy magas kopásállóságú és portaszító tulajdonsággal bíró textilbőr, ezáltal magasabb esztétikai minőséget kínál, mint a festés.

 

Ha több színből szeretném a 3D falamat összeállítani, akkor lehet egy csomag falpanelt rendelni, de azt több fajta színben?

Igen. Ha különféle színeket szeretne az otthonában látni, természetesen van rá lehetőség. Jelezze felénk, hogy melyik színből hány darabot tartalmazzon a rendelés, vagy kimondottan így adja le megrendelését a webshopban.

Hogyan tároljuk a 3D falpaneleket?

A dekorpaneleket átvétel után lehetőleg 2 héten belül telepíteni szükséges. Amennyiben ez nem megoldható, akkor dobozából ki kell venni és darabonként egy vívszintes sima felületen egymás mellett kell tárolni.