Slide background

STÍLUS, FAL, INNOWALL

Magyar gyártó, európai színvonal!

Kíváncsi vagyok a falakra!

Slide background

3D élmény bőrrel bevonva!
Magyar innováció, hazai gyártó!

Kíváncsi vagyok a falakra!

STÍLUS, FAL, INNOWALL

Slide background

3D élmény bőrrel bevonva!
Magyar innováció, hazai gyártó!

Kíváncsi vagyok a falakra!

STÍLUS, FAL, INNOWALL

Tervezd meg saját 3D faladat

Néhány kattintás és álmaid falait láthatod!

tervezd meg saját 3D faladat tervezőnk segítségével

Az Innowall 3D dekorpanelek, a piacon fellelhető termékek többségével szemben, nem csak fotón és távolról dekoratívak, sőt, minél közelebbről pillantasz rájuk, annál inkább luxus hatást keltenek. Légiesen könnyűek, puhák és elegánsak. 

Telepítésük egyszerű, koszmentes, "do it yourself". Szakember jelenléte nem szükséges. 

Te is unod már a falpanelnek nevezett igénytelen műanyagokból, polisztirolból és egyéb joghurtos pohár szerű anyagokból készített kínai dömpinget?

Íme egy magas minőségű, igényes prémium dekorpanel, amely hibátlan és bármilyen belső térben megállja a helyét! Az Innowall dekorpanelekkel álmaid otthonát valósíthatod meg!

Magyar gyártó, európai színvonal! E mondat nem túlzás, cégünk Európában egyedüli gyártóként készít fejlett technológiával előállított, 3D falpaneleket, amelyek nem hagyományos kézi kárpitos módszerekkel készülnek.

Az Innowall termékekkel pár óra alatt osztályt léphetsz az átlagosból a luxusba!

Magyar gyártó, európai színvonal!

Innovatív

3D Falpanelek

Innovatív

3D Falpanelek

Királyi pompa az otthonodban?
Talán nem túlzás.
Először csak ceremónia mester kinevezést kapsz, de meglátod, a végén Te leszel a Király!
Fényűzés, luxus, kényelem Vár Rád.
Koronát az enteriőrre!
Íme egy design termék, ami olyat tesz a lakásoddal, amit legszebb álmaidban sem gondolnál!
Otthonod megteremtésébe bele tetted szívedet-lelkedet? Már elégedett is lennél, de…
Valami mégis megmagyarázhatatlanul hiányzik a tökéletes hangulathoz?
Maradt egy falad, ami üresen és kérdőn néz Rád nap, mint nap?
Minden burkolat kemény és koppan, bántón visszhangoznak a falak?
Gyermeked térde alvás közben a fallal találkozik?
Hideg fal effektus?
Nincs ütős előszoba fal koncepciód?
Média falat szeretnél?
Impulzív hálószobára vágyódsz?
Tedd fel hát a koronát!

Mi gyors, látványos, de legfőképpen igényes megoldást kínálunk.
Az Innowall dekorpanelek textilbőr bevonatukkal úgy keltenek otthonodban luxus hatást, hogy közben az egyik legmodernebb design irányzatnak, a 3 dimenzió izgalmas világának is hódolnak.

Hab a tortán!
Az innowall falpanelek hordozóanyaga magas sűrűségű memória hab, amely kiváló hő-, és hangszigetelő képességekkel is bír.
Telepítés?
Néhány óra pusztán, nem kell hozzá szakember, ráadásul nem is munka, hanem alkotói tevékenység.
Ne habozz, vágj bele!
Bemutatótermünkben megtekintheted a terméket és leadhatod megrendelésedet, de ne legyenek kétségeid akkor sem, ha webshopos rendeléssel kacérkodsz. Az Innowall dekorpanelek életben még szebbek, mint képernyőn. Ne habozz, nem fog csalódás érni, mi „koronázási ékszereket” küldünk Neked.

Az Innowall termékek segítségével otthonod olyan többlet esztétikai értékre tesz szert, amely sokat javít majd a komfort érzeteden.

Letisztult

Lamella panelek

Letisztult

Lamella panelek

Letisztult, modern és esztétikus belsőépítészeti megoldás a falak burkolására. Pozitív hatással bírnak a helyiség akusztikájára. 

Használhatod mennyezet, falfelület díszítésére, vagy akár térelválasztásra is. A széles lamella választéknak köszönhetően minden színvilághoz megtalálod a megfelelőt.
Ha igazán egyedi és stílusos felületet szeretnél, kombináld 3D falpanellel vagy izlandi zuzmóval.

Izlandi zuzmó

Falak és képek

Izlandi zuzmó

Falak és képek

Az Innowall márka fontos célja, hogy megtalálja a modern fali dekorációk és a zöld növények közötti összhangot és olyan innovatív megoldásokat kínáljon, amelyekkel hozzájárul a fenntartható fejlődés lakóterekre érvényes elvárásaihoz.

Izlandi zuzmó

A zuzmó az északi területek talajtakaró növényzete, amely sok féle formában és színben nő. A zuzmó egy egyszerű fotoszintetizáló szervezet, amely a földi élet egyik legősibb hírnöke.
Legújabb felhasználási formája a lakásdekoráció területe, ahol számtalan alakzatban és elrendezésben lelhető fel.
A természetből betakarított zuzmót egy 100%-ban természetes, növényi alapú, biológiailag lebomló oldattal tartósítják, amelynek következtében hosszú időn keresztül megtartja frissességét, eredeti megjelenését, bármilyen gondozás nélkül.
Készíthető belőle nagy felületű zuzmó fal, de zuzmó dekorpanelként, vagy kárpitozott falpanelek közé helyezve is extra látványt biztosít.

Előnyei:

- 100%-ban természetes dekoráció

- Páratlan látványvilág, hangulat javító hatás

- Nem igényel semmilyen karbantartást

- Portaszító, rovarmentes

- Több színváltozatban elérhető

Moha

Virág nélküli növények, amelyek nedves, vagy árnyékos helyeken sűrű zöld csomókat, vagy szőnyegeket képeznek. A zuzmóhoz hasonlóan több száz millió éve jelen van a földön.
A természetből betakarított mohát egy 100%-ban természetes, növényi alapú, biológiailag lebomló oldattal tartósítják, amelynek következtében hosszú időn keresztül megtartja frissességét, eredeti megjelenését, bármilyen gondozás nélkül.
Készíthető belőle nagy felületű moha fal, de moha dekorpanelként, vagy kárpitozott falpanelek közé helyezve is extra látványt biztosít.
Dekorációs szempontból lapos mohát és gömb mohát különböztetünk meg.

Legkeresettebb termékek

Hírességek, akik az Innowall mellett tették le voksukat

Cseh László

olimpiai ezüst- és bronzérmes, világ- és Európa-bajnok.

Cseh László is az Innowall 3D falpanelei mellett döntött.
Sokáig válogatott bemutatótermünkben, végül a Cotomaxi falpanelre esett a választása. Egyszerű, letisztult formavilágával minden helyiségben megállja a helyét és igazi elegáns, kifinomult enteriőrt teremt.

Slide background
Slide background

Rubint Réka

magyar fitneszedző, üzletasszony, különböző fitneszkiadványok, edzésprogramok szerzője. 2017-ben a Forbes őt választotta a 10. legbefolyásosabb magyar nőnek a médiában.

Réka egy igazán extrém és egyedi fal előtt tarthatja edzéseit. Az Innowall Escoriál dekorpanel többféleképpen variálható, így igazán egyedi felületeket lehet létrehozni vele.

Slide background
Slide background
Slide background

Fucsovics Márton

magyar hivatásos teniszező. Nevét megtanulta a tenisz világ. Nyert már ATP versenyt, legyőzte az aktuális világbajnokot, megszorongatta a világelsőt. Egyszeres ATP torna bajnok.

Marci annyira beleszeretett az Innowall falburkoló paneleibe, hogy több helyre is válogatott belőlük. Estado 3D panel díszíti étkezőfalát.

Slide background
Slide background
Slide background
Slide background
Slide background

Dibusz Dénes

magyar válogatott labdarúgó, a Ferencváros kapusa.

Dénesék otthonát is Innowall dekorpanel teszi egyedibbé és elegánsabbá.

Slide background

Lakatos István

a hazai üzleti élet nagy hala (cápa), a zöld kezdeményezések aktív támogatója

Kedvenc tenisz klubjában figyelt fel az Innowall frissen épített dekorációs falára, amely nyomban közel került hozzá.
A fotón nagyszerű edzőjével, Krocskó József egykori Davis Kupa játékossal látható.

AZ INNOWALL DEKORPANELEK ELEGANCIÁT SUGÁROZNAK

kinek ajánljuk a termékeinket?

Mindazoknak, akik imádják a kreatív, modern, minőségi megoldásokat. Azoknak, akik stílusosabbá és egyedibbé szeretnék varázsolni az otthonukat. Azoknak, akik nem egyeznek ki az átlagossal és megszokottal

kinek ajánljuk a termékeinket?

  • Mindazoknak, akik imádják a kreatív, modern, minőségi megoldásokat.
  • Azoknak, akik stílusosabbá és egyedibbé szeretnék varázsolni az otthonukat.
  • Azoknak, akik nem egyeznek ki az átlagossal és megszokottal

hírek

Természetes

ZÖLDFALAK

Valamilyen megmagyarázhatatlan módon mindannyian kötődünk a természethez – mi lenne, ha ezt a láthatatlan kapcsolatot közelebb hoznánk magunkhoz, egészen az otthonunk melegéig? Zöldfalaink segítségével a természet valóban beköltözhet hozzád!

A Városi Oázis

GREENBOX

Az Innowall márka, nevéhez méltó módon ismét innovatív beltéri design megoldással jelentkezik. A változó trendek közepette egyre inkább utat tör magának a vertikális, azaz függőleges kertek iránti növekvő igény. A kereslet folyamatos növekedése arra ösztönzött minket, hogy kifejlesszünk olyan megoldást, amely a kisebb gazdasági szereplők, sőt, a magánszféra számára is elérhető.

ÉLŐ- LÉLEGZŐ FALAK

A kiemelkedő esztétikai élményen túl az élő növényekkel borított falak párásító hatásuknak köszönhetően kedvezően befolyásolják az adott beltér hőmérsékletét, illetve csökkentik a széndioxid és a szállópor mennyiségét.

ÉLŐ- LÉLEGZŐ FALAK

A kiemelkedő esztétikai élményen túl az élő növényekkel borított falak párásító hatásuknak köszönhetően kedvezően befolyásolják az adott beltér hőmérsékletét, illetve csökkentik a széndioxid és a szállópor mennyiségét.

rólunk mondták

"Annyira örülök, hogy rájuk találtam! Gyönyörű, jó minőségű falipanelek. Bámulatos, extravagáns dizájnok. Szuper boreális fények. Magasfokú hozzáértés, és szakértelem. Maximális kedvesség, és ügyfélközpontúság. Csak ajánlani tudom. 😀"
ADRIENN
Elégedett vásárló
"A mai nap jártam náluk először. A bemutató terem önmagáért beszél. Nagy a választék, kedves a kiszolgálás. Csak ajánlani tudom őket. Nem csak a lakás dísze tud lenni a 3d falipanel, hanem akusztikailag is javít az adott helyiségen. Én konkrétan hangfalak mögé kerestem dekoratív megoldást a hangzás javítása érdekében. Maximálisan bevált, csak ajánlani tudom!!!"
TAMÁS
Elégedett vásárló
"Kedves István, nagyon jól tette, hogy belevágott. Már első alkalommal is otthonosan éreztem magam az üzletükben. És különösen jól esett, hogy nőként is komolyan vettek, mert sokszor tapasztalom az ellenkezőjét szakemberektől. Ezért is nagyon hálás vagyok Önnek."
ADRIENN
Elégedett vásárló
"Kedves, ügyfélbarát kiszolgálás. A termék prémium kategóriás, a luxus design mellett hőszigetelő funkcióra is kiválóan alkalmad. Ár érték arányban verhetetlen. Csak ajánlani tudom."
ARIELLA
Elégedett vásárló
"10 éves tapasztalattal a hátam mögött azt hittem nem fogok újat látni, de mekkorát tévedtem! Az Innowall egy teljesen új oldaláról közelíti meg a lakásdekoráció fogalmát."
DARÓCZI NOÉMI
Lakberendező
"Magas minőségi és esztétikai értékkel bíró termék! A nappaliba tv fal készült Ecuador panelekből, a hálóba pedig Hexa ágyvég. Külön élveztem, hogy könnyen, gyorsan én magam fel tudtam tenni elképzelésemnek megfelelően, így az alkotás öröme is megvolt :) Imádjuk! Ajánlom másnak is!"
DÓRA
Elégedett vásárló
"Munkavégzésük precíz, és kellően rugalmasak a felmerülő igényeinkkel kapcsolatban."
VADÁSZ IMRE
Étterem tulajdonos
"Az Innowall több százezer forint értékű termékkel támogatta a civil szervezetünk S.O.S. Ukrajna humanitárius misszióját! Köszönjük a támogatásukat!"
Nemzetközi Humanitárius és Környezetvédő NGO (IHE NGO)
"Sokféle szuper forma, szín, anyaghasználat. Jó minőségű panelok klassz világítástechnikai megoldásokkal. Ajánlom!"
PUSZTAI GÁBOR
Elégedett vásárló
"Engem nem vezérelt más, csak a kíváncsiság, úgy jártam mint gyermekkoromban az édesség boltban. Mindent haza akartam vinni. "
KELETI ANDREA
Családanya

írj nekünk!

Válj viszonteladó partnerünkké!

Töltsd ki az alábbi űrlapot, és jelentkezz viszonteladónak!

Varázsold a vásárlóid otthonát igazán egyedivé 3D falpaneleinkkel!