Kérj árajánlatot zöldfal telepítésre!

Egyedi árajánlatokat készítünk zöldfalak telepítésére, felmérve az ügyfél pontos igényeit. Kérjük töltsd ki az alábbi árajánlat kérő űrlapot!

pl.: Zöldfal Éva

pl.: ezate@emailcimed.hu

Pl.: +36 70 415 9171

lakás mely pontjára, iroda mely pontjára, hány nm?

egyéb üzenet

Elfogadom az Adatvédelmi Nyilatkozatot. Az Adatvédelmet, IDE kattintva tudja elolvasni!

Zöldfalak

A zöldfalat vagy vertikális kertet sűrű növénytakaró (bármely beltéri szobanövény) borítja. Sokféle megjelenési formája létezik, de mindegyik közös jellemzője, hogy függőleges növényfalat alkot. 

Innowall Zöldfal, ahol veled lélegzik a fal...

Az ember megmagyarázhatatlan módon kötődik a természethez: inspirálja, megóvja, és egyúttal be is fogadja. Egy láthatatlan kapcsolat, melyben az ember magára talál, és a gondolatok újra szárnyra kapnak.

Évezredek során hozzászoktunk, hogy lakóterünket gondosan elválasztjuk a környezettől, távolságot tartunk tőle. Mi hiszünk abban, hogy a természetnek és az embernek szüksége van egymásra, és hogy az élet nem lehet pusztán luxus kérdése. A növények és a természet jótékony hatással vannak a lélekre, de a modern világ hátránya, hogy nem rendelkezik mindenki saját kerttel vagy terasszal, viszont kihasználatlan falfelülettel annál inkább … Mint tudjuk, egy növény nem csinál nyarat, de egy burjánzó növényfal annál inkább.

Zöld utat a zöldnek!

Az egymásra épülő növénypanelek segítségével színt és életet vihetsz hétköznapjaidba. Az elemeket tetszés szerint kombinálhatod, a rendszer teljes mértékben önellátó, automatizált, és különösebb gondoskodást nem igényel. Függetlenül attól, hogy szerényebb vagy éppen nagyobb volumenű térről legyen is szó, amennyiben a természet közelségét választod, számodra a zöldfal a legideálisabb választás. Mi azon dolgozunk, hogy ez a modern technológia beköltözzön otthonodba, zöld utat adva így a természetnek.

Függetlenül attól, hogy meghitt vagy nagy volumenű lakó, vagy üzleti környezetről van szó, ha szeretnéd természeti értékekkel ékesíteni környezeted, egy zöldfal a legideálisabb választás. Moduláris, azaz elemekből álló, egymásra épülő rendszerek kialakításával színt és életet vihetsz hétköznapjaidba.

Elemeit ízlés és hangulat szerint módosíthatod, önellátó, automatizált és hosszú időn át fenntartható rendszer. Kül- és beltéri alkalmazása egyaránt kivitelezhető. Az Innowall függőleges kert rendszer alkalmas a legtöbb szobanövény tárolására, de ezen túlmenően fűszernövény falak és egyéb speciális növények is beültethetőek.

Az Innowall vertikális kert előnyei:

 1. a rendszer képes hosszú időn át vizet tárolni
 2. a növények alulról, gyökerük felől jutnak vízhez és tápanyaghoz, amely egészségesebb, mint a felső betáplálás
 3. nem igényel elektromos áramot
 4. nem kell csepegtető rendszert kiépíteni
 5. 3-5 hetente kell feltölteni vízzel (mérettől és helyiség adottságaitól függően)
 6. magas minőségű anyagból készült szerkezet
 7. szinte minden lakó- és intézményi helyiségbe beépíthető
 8. minimum 60 cm fal szélességtől bármilyen méretben kiépíthető rendszer
 9. az Innowall rendszer lehetővé teszi, hogy a növényeket tároló cserepeket könnyedén cserélni tudjuk.

Zöldfalak jótékony hatásai:

Javítják a levegő minőségét, optimalizálják a beltéri viszonyokat (oxigént termelnek, valamint megkötik a szálló port). Életünk jelentős részét otthonunkban és munkahelyünkön töltjük, a zárt épületek levegője azonban számos láthatatlan káros összetevőt rejteget. A legismertebbek közé a formaldehid és a benzol tartozik. Ma már azonban bizonyított tény, hogy a növények fotoszintézisük során nemcsak szén-dioxidot, hanem az előbb említett káros anyagokat is képesek felvenni a levegőből. Ezáltal pedig az egyik leghatékonyabb természetes levegőtisztítónak minősülnek. Stresszcsökkentő, illetve nyugtató hatásuk sem elhanyagolható, egyfajta komfort érzetet keltenek bennünk, amely bizonyítottan növeli teljesítőképességünket.

Kinek ajánljuk?

 • irodaházaknak
 • éttermeknek, kávézóknak (vendéglátó egységeknek)
 • magán-, illetve társasházaknak
 • szállodáknak, hoteleknek, hosteleknek
 • intézményeknek