Anett, az Innowall márka nagykövete

Interjú Anettel:- Hogy ismerted meg az Innowall termékeit?

Szeretem az exkluzív, kifinomult de akár az extrém megoldásokat is, amikkel a saját ízlésemnek megfelelően tudom egyedivé tenni az otthonomat. Sokat böngésztem az interneten és egy közeli barátunk ajánlására akadtam az Innowall márkára. 

- Mi volt az első benyomásod?

Azonnal tudtam, hogy nekünk az egyedülálló Innowall 3D falpanelekre van szükségünk. Webes felületen tervező program segítségével kombinálhattam a különböző formájú, színvilágú és textúrájú paneleket, ami nagyon sokat segített abban, hogy kiválasszam a számunkra legkedvesebbeket. Innovatív és prémium minőségű termékeik azonnal meggyőztek.

- Szerinted mitől más az Innowall terméke, mint a piacon lévő falpanelek?

Őszintén szólva nem ismerem a piacon jelenlevő falpanelt forgalmazó cégeket, mivel számomra elsődleges szempont volt, hogy magyar terméket válasszak. Az Innowall márka az első Magyarországon, akik a legfejlettebb technológiával tudnak különlegeset gyártani úgy, hogy tulajdonképpen a divat előtt járnak.

- Nehezen választottál panelformát? Mi befolyásolta a döntésedet/döntéseteket?

Előfordult, hogy a bőség zavarában elvesztünk néha de akkor az Innowall grafikusa által készített látványtervek irányt mutattak. A döntésünket végül mindig a szívünkre bíztuk és nem bántuk meg soha. Minden általunk választott panel jellemzi az ízlésünket. Formavilágban merészebbek voltunk, viszont színekben visszafogottak. Szeretjük a letisztult enteriört, így a berendezés többi darabjával próbáltuk harmonizálni paneljeinket.   

- Mit üzennél azoknak, akik még csak tervezik, hogy falpanel felhasználásával varázsolják újjá falfelületeiket?

Egyértelműen azt üzenem nekik, hogy ne halogassák tovább! Ha félnek nagyobb felületet dekorálni, akkor pár darabbal is el lehet érni a kívánt hatást. Mindezt Led világítással fokozhatjuk, amit hangulatunkhoz és alkalomhoz illően variálhatunk különböző színekkel. Személyes kedvencünk a kék, narancssárga és a lila. Már nem is tudom elképzelni az estéinket egy fárasztó nap után, hogy ne gyönyörködjünk a dekorpanelek körül kiszűrődő fényekben. 

- Milyen érzéssel tölt el, hogy az Innowall márka nagykövete lettél és hogy alakult az idáig vezető út?

Megtisztelő számomra, hogy én lehetek az Innowall márka nagykövete, arca. Az ide vezető út számomra roppant izgalmas és eredményes volt. Egy évvel ezelőtt valósult meg az első projektünk, amit a mai napig követett egy újabb és újabb. Lakásunk bármelyik pontján el tudom képzelni az Innowall falpaneleket, legyen az az előszoba, nappali, vagy a háló. Minden percét élveztem a tervezésnek és a megvalósításnak is.  

-Kiknek ajánlanád az Innowall termékeit?

A design örök és mindenkié. Bárki számára elérhető és megvalósítható. Azoknak ajánlom elsősorban, akik szeretnék otthonukat izgalmasabbá, meghittebbé és egyedibbé tenni. 

- Mesélnél kicsit az általad/általatok választott falpanelek felhelyezéséről? 

Minden általunk választott falpanelt precízen terveztünk meg és a felhelyezésüknél is jelen voltunk. Élmény volt együtt megvalósítani az elképzeléseinket a szakemberekkel, akik tapasztalatukkal és tudásukkal mindig jó tanácsokkal láttak el minket. Az Innowall csapata megbízható, profi és nem utolsó sorban lelkes is.