Kérj egyedi árajánlatot biokandallóra

pl.: Biokandalló Éva

pl.: ezate@emailcimed.hu

Pl.: +36 70 415 9171

lakás mely pontjára, iroda mely pontjára tervezed?

egyéb üzenet

Elfogadom az Adatvédelmi Nyilatkozatot. Az Adatvédelmet, IDE kattintva tudja elolvasni!

biokandalló

MEGNÉZEM A BIOKANDALLÓ KÍNÁLATOT! 
A tűz ősidők óta fontos szerepet tölt be az ember életében. Praktikus hasznosításán túl a népek hiedelemvilágában is misztikus jelentőséggel bírt.

A modernizáció az utóbbi évtizedekben elvette tőlünk ezt az élményt, a lángok kiszorultak a lakásokból, és szerepüket korszerű fűtéstechnikai eszközök vették át. Az emberek többségében azonban megmaradt a tűz közelsége iránti vágy és romantika. A táncoló láng gyönyörűség és titok egyben.

 

Ki ne hallott volna még ismeretségi körében arról álmodozni valakit, hogy mennyire szeretne egy kandallót az otthonába? E vágyaknak manapság az szab gátat, hogy a városi lakások döntő többségében nincsenek kémények.

A füstelvezetés problémája sok embert foszt meg e csodálatos látványtól, a lángokba révedés nagyszerű érzésétől. Az ember akkor érzi át, hogy mit kaphat a tűztől, amikor térdére könyökölve kezébe támasztja a fejét a lángok előtt. Aki átélte már ezt az érzést, tudja, hogy a tűz nem pusztán egy fizikai-kémiai folyamat, hanem vitamin a léleknek.

 

A biokandallók új perspektívákat nyitnak „ősi jussunk”, a tűz lakótérbe történő visszacsempészésében, lévén, hogy nem kell hozzájuk kémény. E berendezések fűtőanyaga a környezetbarát bioetanol, amely az égés során nem termel egészségre káros anyagokat, sőt a levegő enyhe párásításával biológiai értelemben még jót is tesz velünk.

A biokandalló ragyogó megoldás azoknak, akik falbontás és malter keverés nélkül szeretnék a harmónia szigetét létrehozni otthonukban. Kérem, tekintsd át kínálatunkat, és fontold meg, hogy a Te otthonodba is könnyedén ki lehet alakítani egy olyan szentélyt, amelyben a család minden tagja örömét leli majd.

 

Nézz szét a termékcsaládunkhoz tartozó  FIREST BIOKANDALLÓK között a www.firestbiokandallo.hu oldalon. Ha egyedi biokandallót szeretnél, aminek csak a képzeleted szabhat határt, írj nekünk a hello@innowall.hu e-mail címen, vagy hívj az oldalt tetején látható telefonszámon.